Får man ta en bit till?



Nu jobb med Maria och Sirpa. Kanske drar en pizza till Unitedmatchen? Var längesen.. och en kall öl.. fan längtas till kl 18.

Heja Edwin!

Nintendo

Började surra med mats idag på jobbet om gamla tvspel. blev grymt sugen på att spela supermariokart till N64! tänk alla timmar man satt hos jurgen och nötte! jävulskt kul spel. och goldeneye likaså. tyvärr har jag ju inte 64 utan bara 8-bit så jag för nöja mig med att lira det ikväll. skulle vilja komma över BubbleBobble & Snake Rattle n Roll men de är så dyra på tradera. tips?



nä, tror jag ska låta sprejbruken jobba lite nu i bart vs the space mutants nu. hej!

Nytt inlägg

Första som hände när jag kom på jobbet idag:

Annika:      "Jaha, är det din skjorta som jag har på mig som hängde i omklädningsrummet?"
Jag            "Nej, jag har ju min med mig."
Annika:     "Mm..tänkte väl det, för den luktar varken svett eller parfym."

:)

Yo!



hemma i östersund igen, kul! fredrik kom hit med välkommenhem/försoningspresent i form av massa öl och sprit. nice. Hämtade datorn på ica och den verkar funka bra. än så länge. Höll på greja hela kvällen igår. en bra sak med den är att jag äntligen får rätt hastighet på internetet över trådlöst. på gamla fick jag ut 2 megabit när jag har 8. kopplade ihop den med hdmi-kabel till tvn och det gick hur smidigt som helst. behövde inte ens ändra inställningar.
testade ett program som jimmy tipsade om som gör att du trådlöst kopplar ihop ps3an med datorn och på så sätt kan ha massa musik och filmer på datorn men som du spelar upp i ps3an. då slipper du använda ps3hårddisken! hur bra som helst.




Edwin the great!

Det där gick hur bra som helst det där! 5-0 och nytt rekord! Men nu släpper jag fotbollen för idag..

Åker hem till östersund imorgon, och förhoppningsvis har datorn kommit. Den var i ånge imorse vid 11. Sen imorrnkväll blir det nog olearys och kika zlatan med fredrik och kanske news efter det. vi får se. är ledig ända till torsdagkväll.
ser som vanligt inte emot bilresan på två timmar, så är någon sugen att åka med för att shoppa i östersund eller nåt så är det bara att höra av er.

Har kommit på att jag har lovat att hälsa på massa folk här i vår. vet bara inte hur jag ska hinna med alla. Farmor i Gävle. Nina och Marcus i Luleå. Emma, Marre, Jurgi i Umeå. Anderssons i Trondheim. Therese i Sundsvall. Sen har jag bröllop att gå på. Tjejer som kommer och hälsar på. Familj som kommer och hälsar på. Sen pratas om festarvecka i utlandet också. Det är mycket på gång i vår. Mycket skoj!

Hörni bitches, Håkan Hellström spelar i Östersund den 14e februari! Boka? :)

Heja!

Haha blev så full i skratt.. Sitter och väntar på att United-West Brom som blev uppskjuten till 2115. Ska streama den från internet och det ska marre i umeå också göra. han visste inte om att den nya starttiden och nu fick jag sms om att han suttit och svurit i förbannelse åt den jävla streamen som inte funkat.. :)

Rio tillbaka från skada ser jag nu! Och skulle united lyckas hålla nollan i 85 minuter idag så slår de nytt rekord i längst tid utan insläppt mål. Heja Heja!

Fan va behändigt det är med stream alltså. behöver ju aldrig köpa nåt canalplus eller viasatpaket!

Släkten

Har snott lite bilder från pappas kamera.

   Olika generationer.      Ser United-Tottenham.           Brorsor!                             Föräldrar                                Barn

Var på stan idag och fikade med Emp och Bettan. Åt räkmacka och surrade lite. Planerade lite för februari. Träffade joss, som jag inte sett på evigheter, på wedins. kul! hon följer med till australien i höst om det blir av! ;)
Nu ska jag se That 70s show.

3e i turordningen!

Grattis till Widen som fått en liten flicka! Den tredje från min klass av 86or som fått barn! :)

Fattigare Sudd..

Slog till på en ny dator idag, så nu går jag i väntans tider! Gillar inte sånt.
Har varit tre ordentliga slappardagar här i Kramfors. Knappt varit utanför dörrn och bara käkat god mat och spelat kort. Känner mig jävligt slapp. Har somnat i soffan varje dag bara jag suttit ner ett tag. Trots att jag sovit till typ 12 varje dag. Funderar på att komma hem till östersund så jag kan ta krogen på onsdag. Imorrn åker Farmor hem så då tänkte jag träffa beet och fika och fixa med hennes blogg.

Såg en dokumentär om winnerbäck igårnatt. Fick lite flashbacks till yran, fan vilken konsert. Hoppas man får se honom iår nånstans. "Lars! Lars!" som R skrek. ;)


Ammo..

Bibelprylen funkade väl sådär. Var inte så kul och syrran trodde jag blivit tokig. Förhoppningsvis fastnade nåt till framtida TP:spelande och dylikt.

Har inte träffat min kära farmor på över ett år så det var jättekul när hon dök upp! claes var där också så det blev ett fyragenerationsmöte. skoj!

somnade på soffan till lets dance. jävulskt skönt att sova alltså!
nu blir det kortspel. hörs sen. hej!

Allright!

Då har man fått ett nytt typ av uppvaknande i det här dårhuset, nämligen Rednex-uppvaknandet: En grannes mobil ringer och han har så hög volym på signalen att Cotton Eye-Joes "where did you come from, where did you go" är det första jag hör på dagen.

Tidigare har jag varit med om:

Kenneluppvaknandet:
Det är ingen picknick det.. Fyra olika hundar skäller på varann på baksidan.

Skräckfilmsuppvaknandet:
En kille står och bankar på en dörr och skriker "KOM UT!!" i samma tonfall som om han skulle döda killen som var inne. Skrek väl en halvtimme innan han gick ut på gatan och fortsatte skrika.

Rörmockaruppvaknandet:

Killen som gillar Rednex börjar knacka med en skiftnyckel mot varmvattenröret som jag har 30 cm ifrån mitt huvud i sängen kl 5 på morgonen.

Fordonsuppvaknandet:
Killar som står och gör burnouts på parkeringen.


Nu ska jag käka, packa och köra puma!



The Bible

Imorrn ska jag ju köra i två timmar till Kramfors igen, och här kommer skrällen. Det finns en ljudbok på OK som heter Bibeln på 100 minuter. Funderar på att låna den och lyssna, inte för att jag är kristen men det är ju mycket allmänbildning i bibeln som jag är kass på. Frågan är om man kommer lära sig nåt om det är trist.. tar med mig lite Sabbath att falla tillbaka på om jag lessnar.


Niclas: How to..

Pimpad Pyttipanna. Fick lite förfrågningar på vad det är efter att jag nämnt det i nåt tidigare inlägg så här kommer en stegförsteg-guide.


Välj en stekpanna i lämplig storlek.


Ta fram en påse pyttipanna (jag brukar köra på oxpytt, se ovan).


Smält smör i den lämpliga stekpannan.


Stek pyttipannan tills du tror den är klar. Då börjar pimpandet.


Häll i grädde, kanske 2 dl.


Krydda med det du har. Cayenne, Lök, Vitlök, Peppar, Salt, Paprika tar jag. Var inte rädd (om det inte är oregano dvs, det smakar skit i).


Gör plats i mitten av pannan och stek ett ägg. Salta ägget efter tycke och smak. Vänd sedan ägget och stek på andra sidan.


Ät. Lycka till.


Ännu en trotjänare på väg utför

Nu har digitalkameran ballat ur! Och även minneskortet på 2gb. Tur jag redan kopierat över alla bilder. Enda jag tappar är de från festen i lördags men maria har ju ändå de viktigaste på sin kamera. :)
Så nu är det en kamera jag måste köpa i första hand, sen dator. Tur jag stämplar.
Hade möte på jobbet imorse kl 0900 men hoppade det eftersom jag jobbade till stängning igårkväll så nu får jag nog skäll nästa gång jag träffar chefen.. Får ge na lite massage igen så kanske hon blir glad.

Ikväll tänkte vi gå och ta en öl och surra lite på news efter Intermatchen. Kom dit!
Nu ska jag ringa morsan som är i stockholm för att operera benen och höra om hon är nervös..




Ciao!

K-K-K-K-Kramfors!

Mobilen ringde idag när jag jobbade. Jag struntade i att chefen såg att jag tog upp telefonen och svarade. Aldrig att jag trycker bort Farmor! Hon berättade att hon skulle komma från Gävle till Kramfors till helgen och undrade om jag var ledig. Och för en gångs skull kommer inte murphys lag och biter en i arslet, JAG ÄR LEDIG! Så nu blir det kramfors ett par dagar, åker på fredagmorgon!

Fick hem min julklapp från OKQ8 idag! Nöjd, hur kunde de veta?


Fick jobba med Sirpalainen ikväll, eftersom en kollegas svärfar blivit knivstucken allvarligt. Huga. Jävulskt sjukt.. Hoppas allt ordnar sig.

Hm..

Fick för mig att kolla upp lite alternativ om jag ska köpa ny dator.. Hittade en HP för 7000 kr som verkar bra till ett bra pris. Köpte den jag har nu för 14000 för en herrans massa år sedan, men då har den hållit bra också. Ska prata med min nördiga vän ikväll så får vi se vad han har för råd om det här.

http://www.billigteknik.se/product.php?products_id=296

Fan, nu kommer jag inte kunna tänka på nåt annat idag.

Twelve year old woman

Yo.
Börjar med lördagkvällen som var kanon!
Hade väldigt roligt här hemma hos mig till att börja med. mycket garv, mest på min bekostnad om mina så kallade 'äventyr'. hehe fredrik var snäll nog att berätta alla detaljer som jag medvetet glömt berätta för mats. tog taxi till kyrkgatan och vi var lite partystarters när vi kom dit tror jag :). mycket garv på min bekostnad där också. blev lurad att käka glass och ketchup i tron om att det var jordgubbssylt. äckligt, testa ej.
mats och fredrik hittade lite partyoutfits där, som de tyckte lite för mycket om.. finns lite bildbevis men.. ja.. de kanske dyker upp här sedan.
drack öl på news och sen olearys. lite tjernobylbarnet vilse i skogen på dansgolvet. mcdonaldsmat.

efterfesten bestog av filmen om boyzvoice hemma här. haha.


liite segt att kliva upp och jobba kl 10, men det funkade. pappa ringde och bad mig kolla på internet efter det här. skoj, men fick lite hemlängtan..
inatt ska jag sova på soffan eftersom jag inte orkar duscha och vill inte äckla ner en nybytt säng. fräscht huh?

woho!

Nä fy fan va härligt. och vilken start på festkvällen! berba gjorde 1-0 i 90e minuten! jobbade, så jag följde på livescore. i 88e sa jag till mats (som också ska till maria ikväll) att om united vinner så skiter jag i mitt nyårslöfte och festar hårt ikväll. :) sjukt glad, kramade nästan sirpa.

kom hem, duschade och sen kom emil och fredrik. drack lite grogg och sen plingade det på dörrn. väldigt oväntat besök av irina! skoj! hon stannade och surrade en stund. nu sitter jag här och bloggar och dricker med ps3an. Snart kommer mattan och sen ska vi sticka! :) vet inte hur jag ska göra med maten dock.. pizza?

ligaledare! skål för det!




Produktiv

Godmorgon!

Ställde väckarn tidigt idag! Har tvättat och nu ska jag ta tag i disken. Så sen när jag kommer hem efter jobbet är det bara att börja partaja! Ska försöka att inte dricka så mycket ikväll tänkte jag, få se hur det går.

Kul:



Håll så keft !

:)



Lagade spaghetti och köttfärssås med elin idag. Det var skoj, och jag är svinmätt. Men nu har jag ett berg av disk igen.
Fan jag hade gärna gått på kalaset i sollefteå ikväll, hade nog åkt om jag inte jobbat.

Grattis!

Oj, min farbror Kent fyller 50 år idag! Skrev sms nyss och grattade och sa att jag skulle dricka en grogg för honom imorgon. Fick svar att han skulle dricka några för mig ikväll. Han är rolig. Väldigt duktig på att berätta historier. och busringa.

Grattis grabben, hoppas du får en bra dag!

Failure

Snubblade över en sak på facebook som gjorde min morgon.



Haha. To fail is to not succeed.

ajustde

var in på ÖB idag och köpte en ny diskborste eftersom den gamla är utsliten. och det är ju inte så konstigt! jag gör ju fan inget annat än diskar om dagarna.

Silicon Valley!

Skön dag på jobbet idag allså! Känner mig inte alls utbränd!



Hittade en söt lapp från kollegan. Åt korv med bröd som besatt. Hade två beundrare som stog och tittade på mig utanför fönstret. Hade EN kund sista timmen så jag gick runt och lyssnade på mp3spelarn! Gjorde stryktips inför helgen! Var helt enkelt en skön jobbkväll.
Men sen började puman bråka när jag kom hem. Han gillar inte att stå själv när det är såhär kallt tror jag. Så larmet går igång ett tag efter man låser så man måste ut och stänga av. Tillslut blev det i alla fall tyst. Nej, det är ingen tjejbil.
Sen har jag varit lite rådgivare åt två tjejer ikväll. En på msn och en på sms. Det är därför det här inlägget tagit typ 1 ½ timme att skriva. Jag gillar er båda två och vill bara att ni ska vara glada!

Min kära vän med silikonbröst funderar också på att börja blogga. Do it, tjejen! Trist att du åker hem imorgon, hade hoppats på dig på lördag, men vi får fixa ihop nåt i din stad! Börjar du blogga betyder det att jag mer eller mindre fixat två nya bloggare i bloggvärlden på väldigt kort tid. "Impressive, Niclas. Most impressive" som PP hade sagt.

Åh, Perfect Day på VH1nu.. hade den låten på en film jag gjorde om Barstafesten. =( vill tillbaka.

Guldfiskar och blackouts.


Tog sovmorgon. Jag fick ett brev hem idag. Det var handskrivet på framsidan så jag tänkte väl att det kanske är ett till beundrarbrev eller nåt. Men det var ett erbjudande om att bli investerare i ett fiskeprojekt på barbados. "Bli en guldfiskare!". Tänkte att guldfiskar kanske var nåt symboliskt uttryck men tydligen fiskar de efter riktiga guldfiskar. En sån är tydligen värd mellan 3000-10000 kr (har för mig att en sån kostar 50 kr och då ingår en plastpåse med vatten?) och det enda jag behöver göra är att sätta in 10000 kr på ett postgirokonto och märka inbetalningen "Guldfisk".
Vet inte hur jag ska göra än.. Återkommer om det.

For en sväng på stan och fixade lite Ams-pengar och letade efter handskar. Har strulat bort ungefär 4 par den här vintern. Hittade tillslut några och ställde mig i kön. Köade ett tag och när det tillslut blev min tur blev det strömavbrott och alla var tvungna att gå ut. Hela stan blev svart och jag åkte hem med händerna bar.

Nu That 70s Show, Pimpad Pyttipanna & Arbete. I den ordningen.
 

Victory!

Först fotbollssnack:
Vinst mot Wigan. 1-0. Sällskap fick jag också. Nice. United har inte släppt in mål i ligan sen Arsenalmatchen den 8e november. Och I och med att jag skryter med det här så kommer de garanterat göra det på lördag. Skulle inte förvåna mig alls.. Go Edwin!
Dock Rooney skadad. Och Tevez skadad. Rio skadad. Wesley Brown skadad. Prettyboy skadad. Inte riktigt bra.

Var ju en sväng till maria förut och det var trevligt! jag fick kaffe. jag blev bjuden på fest på lördag. jag fick kakor. jag fick träffa familjen. jag fick glass. MEN. jag fick ingen tårta.. så.. därför hade jag inte med mig nån present.

Tog mig lite friheter sen när jag kom hem och bjöd in mats och fredrik på lördag. blir säkert kul!

Den här gillar jag skarpt:

Det här börjar likna en fanblogg.. =/

Godnatt!

en idiot



har slötittat på semestersvenskar i väntan på united.
bortskämd unge ovan.

Trotjänaren börjar bli sliten.

Min kära bärbara dator har hängt med ett bra tag, men nu börjar den kuka ihop. Satt och photoshoppade imorse och plötsligt fick jag bluescreen och den startade om, men innan jag kommit till windows så startade den om igen. Sådär höll den på. Nu kan ju jag som tur är lite tips och trix så nu har jag gjort massa dos-tester hela dan och nu startade den utan problem! Säkerhetskopierade det jag behövde från C: till D:, så nu om det händer igen är jag förberedd och förlorar inget viktigt!

Två utkast hann jag iallafall med att fixa, bettan. vi får diskutera ihop nåt sen!




Nu ska jag laga ris och kyckling med mangoraja. Sen tårtätning hos Maria. Sen United-Wigan (med Elin, månne?) och kanske krogen. ;)


Uppdrag!

Har suttit och surrat lite med bettan och sandra på msn. är så kul att jävlas med dom (haha runtknullarblogg kommer nog bli årets ord 2009 tror jag). ska hursomhelst hjälpa beet att fixa en snygg blogg, och har hållit på ett tag nu och det går inge vidare. ska fortsätta photoshoppa imorrn när jag har mer tid. fredrik och elin är på väg hit så jag ska vara lite social tänkte jag. bloggen blir mer och mer officiell som ni märkt (du är ju här nu tex) och det känns skoj.

en halvtimme kvar tills Förförerskan från Lit fyller år. Grattis i förskott!

Godnatt, ungdomar!


Forheadcookies!

Whats the deal med den första pannkakan man gör? Den blir aldrig lika bra som resten. Två teorier:
Endera är det för att man är för ivrig att börja att pannan inte är lika het som sen.. Eller så är det för att efter den första så vänjer sig stekpannan med vad den håller på med och skärper sig.



Fick besök mitt i matlagningen också. (Här skulle jag kunna dra nåt plumt skämt om 3 löpande tikar men hoppar över det idag.) Blev en blixtvisit eftersom hon skulle jobba. Sen skrev Maria på msn att hon har födelsedagsfika imorrn vid 19 och jag har aldrig tackat nej till fika. ;)
Nu ska jag iväg och ordna lite ärenden!


"Retarded kids are the best. When they ask for an autograph I just fake sign a picture and tell them that it's in invisible ink and it will show up later. They totally buy it. It saves me a fortune in markers." - Zach Braff on fans.

Min trevliga lilla ungkarlslya!

Ställde första väckarn på 0900. När den ringde ställde jag om den till 1000. Sen 1100. Klev upp 1230. Bra försök iallafall. Tyck om sova.

Här kommer några bilder från min lägenhet så pitahya mfl får se hur jag har det! Nu tänker du att "jaaa..det där ser ju fruktansvärt bra ut, men har han sådär städat jämt tro?"

Ja.



Nina! Ser du tavlorna i köket?
Kul historia om när jag köpte mitt barskåp också, ska berätta sedan.

Nu ska jag ta tag i diskningen och tvättningen!
För övrigt anser jag att Jürgen ska börja blogga.. Jag hade en liten diskussion med öviks-elin om det där med att rätt få grabbar bloggar. Vet inte riktigt varför det är så. Tex har jag ju bara bitches i mina länkar här till vänster. Hon tyckte iallafall att jag skulle starta en ny trend med bloggande killar.

Mr Sandman, bring me a dream.

Att det ska vara så svårt att lägga sig i tid på kvällarna! Fan.

Freak on a leash

Ett gott dagsverke avklarat! Lägger upp en film för att göra Fredrik glad, eftersom han blev arg och åkte hem när jag vann tredje raka matchen. Se vilket snyggt mål han lyckades med i förmiddags! Det lär väl dyka upp lite Fifa-filmer här med jämna mellanrum eftersom det är favorithobbyn (efter att slappa och sova).
Rätt skoj att arbeta idag! Tiden gick fort. Nu är jag ledig till torsdag.



Hm, får den inte att funka..

Nur arbeit.

Blev ingen tvättning, tar det imorrn. Blev ingen toastädning, tar det imorrn. blev ingen diskning, tar det imorrn. Däremot blev det dammsugning och Fifa mot fredrik. jag vann andra raka. känner att jag är på väg ur den lilla formsvackan jag haft. spelar fantastiskt anfallsspel och försvar men när jag kommer till avslut så bränner jag lägena, men idag satt jag äntligen några.

nu ska jag på jobbet och käka innan jag börjar. har ju ingen micro själv.
ciao!

Just another manic monday..

Borde sova nu. Ska försöka ta mig upp i tid imorrn så jag hinner dammsuga, tvätta, diska, svänga förbi wargenskolan och äta innan jag börjar jobba 14. fick rycka in! känns rätt bra, det behövs!

bloggandet känns mer och mer skoj tror jag! antar att det blir ännu roligare sen när folk vet om att den finns. :)
det pratas om fest, skoter och skidor i åre i början på februari när luleåmarcus kommer hit. vore kanske inte helt fel!

bild från venedig nedan. lägg märke till suget i blicken.


godnatt!

trefuckingnoll!

Vilken underbar match!
lite kul att united gjorde mål på en variant som Sala lärde oss när jag spelade i typ P14: vid hörna låtsas man byta hörnläggare fast man petar till bollen så den kommer i spel. 'nya' hörnläggarn tar bara bollen och slår in den i boxen och förhoppningsvis nickar nån in den i mål när backarna inte är beredda.

exakt det gjorde united idag och ronaldo nickade in den väldigt snyggt. tyvärr stötte united på samma problem som vi i P14, domarna hängde inte med i svängarna och missade första touchen och målet underkändes, men lite rättvisa blev det när nemanja vidic nickade in efterföljande hörna. han var bäst på plan.



nu ska jag se trollkarlens hemligheter!

Phu..



7 minuter kvar till matchstart..

Nykterist, javisst!

Som en följd av gårdagens strapatser så tog jag på mig chaffisrollen ikväll. rätt skönt och ännu bättre imorrn. ska hämta människorna snart och åka och käka på max. jag kommer bli bjuden eftersom jag vann ett vad med fredrik. jag berättade för ett tag sen att bernie mac hade dött men det trodde han inte på, så jag var snabbt framme med näven och slog vad om ett maxmål. man får inte vara dum.

+ =

liverpool kryssade mot stoke och jag riktar en vänlig hälsning till joel i norge som gav mig lite gliringar på annandan när united "bara vann med 1-0 mot stoke. inte så imponerande".
kollade även på zlatan som gjorde mål. och jag börjar bli nervös inför stormatchen imorgon. viktig match.. brr..

och elin hade kramat om nån i uppsala i tron om att det var jag! tog ända till han sträckte fram handen och presenterade sig innan hon förstog att det bara var en lookalike. skitkul! ska försöka fixa fram en bild på honom. historien förtäljer inte om hon hånglade upp honom. ;)
kul med lookalikes. har även insett att min polare i umeå, robin, är jättelik en ung ashton kutcher. grattis! ska försöka fixa fram bilder på det också.

nu ska jag åka!


Japp..

Först och främst, Grattis till min kära vän Erika som fått en liten pojke, Max!



Blev en liten spontanutgång igår. Var tänkt att dricka lite öl och spela fifa med vapendragarn men han fick förhinder så jag trodde det skulle bli lugnare än så. Men då ringde emil och micke och frågade om jag ville käka upp sushin dom hade kvar och eftersom jag aldrig testat sushi tidigare så var jag ju tvungen! var rätt gott. blev öl och vin och whiskey. och vips var man på krogen.. först the rock och sen g3.
hade ju som ett outtalat nyårslöfte att dricka mindre mängder när jag festar men det går sisådär med det. blev jättefull. och när jag skulle hämta ut jackan i garderoben så fick jag lite panik eftersom jag inte hittade brickan. letade igenom börsen och fickorna men jag hade ingen! tillslut tänkte jag till och kom på att jag aldrig lämnade in jackan där utan hängde den på en stol när vi satt och snackade. jäkla tur den var kvar där.. nä får fan skärpa mig med det här.
annars var det en kul och intressant ikväll.. ;)

nu väntar jag på att fredrik och elin ska komma hit och sen att mitt stryktips ska gå in.. tror jag ska bjuda på mat så är det nån som är hungrig kan ni ju komma hit. kanske blir utgång ikväll igen efter inter-matchen, men då blir det fan inte lika hårt.


"Don't get me wrong, I love the idea of killing unwanted babies, it's just that the idea of letting women make a decision doesn't sit well with me." - Zach Braff on abortion.

GIII

Oj oj, blev krogen ikväll. Skriver mer sen. Måste sova..

Top Gear

Pratade nyss med Pappa på skype, han har lunginflammation och käkar pencillin. :/ Var lite nojig att jag också skulle få det, eftersom han hade haft samma skumma problem med halsen som jag hade i måndags. Men nu mår jag ju bättre så klarade mig nog. Det är det som är bra med att jobba med pengar och folk. Man får bättre immunförsvar!
Tänkte tvätta bilen men det var för mycket folk så jag hoppade över det. Precis som jag gjorde med dammsugningen, ska fixa det imorrn, kanske.



Nu är det om dvärgar på tv. Hörs.

Respekt

Väktes av OKQ8 Rådhusgatan som behövde nån som gjorde stryktipsraden till andelsspelet den här helgen. De har väl sett att jag går omkring i 13 rätt-tröjan ibland. Plikten kallar!

 

Har ni förresten sett alla citat från Zach Braff (JD i Scrubs)? :)

"If God wanted women to be treated equally to men, he'd have given them penises." - Zach Braff on Women

"That's a really harsh word. Let's just say that when she woke up, she was surprised to be having sex, okay?" - Zach Braff on charges of rape that have been brought against him

Sådärjan

Happ, då var man ledig en vecka igen.

Nånting har fattats här i huset sedan jag kom hem från Kramfors. Idag fick jag det svart på vitt att mitt kära yrväder till granne har flyttat. Hon hade gjort slut med killen och flyttat i mellandagarna när inte jag var hemma. Trist, det hände alltid något när hon var i farten..

Nu ska jag se The Grand.

Slut på ledigheten.

Då var det dags att jobba igen. Bara liite förkylning kvar i kroppen. Är nog helt 100 imorgon. Tänkte, hör och häpna, gå till jobbet idag eftersom jag knappt varit utanför dörrn de senaste dagarna. Kan vara behövligt med lite luft. Har även hittat min mp3spelare som jag letat efter!
Är förresten jättenöjd med mina schemalagda arbetsdagar! Jag jobbar i princip bara med Maria, Mats och Annika. De tre bästa och roligaste på macken!
För någon månad sen bytte chefen bort mig till ojämna helger vilket betyder att jag inte hade fått jobba med nån av dom. Jag blev sur och när jag ifrågasatte varför så sa chefen att Maria hade sagt att det var bäst så. Något Maria inte alls hade sagt, och även OM hon sagt det så är det ju inte hon som bestämmer. Jätteskumt hela grejen. Jag fortsatte sätta mig på tvären och tillslut efter en lång diskussion (med bla påhopp om att jag ibland luktat sprit?!) så fick jag tillslut behålla mina helger "om vi jobbade hårdare än tidigare". Moral: Acceptera inget du inte gjort dig förtjänt av. hehe.

Anton (även JoelVicko?) passerade genom Ösd idag, men det var tyvärr ingen väntetid så det blev inget max-mål (dvs dubbelt Maxmål med plusmeny för Anton) den här gången. ;)

Fortsätter hävda att en blogg med bilder är roligare än en blogg med bara text så här har ni en gammal bild på mig och Nina från min långhåriga tid för 5 år sen.


Ciao!

Hmpf

Förlust mot Derby. Jättedålig match. I en oviktig turnering förvisso men ändå. Chelsea på söndag blir tufft, fast United har inte släppt in mål i ligan sen början på november mot Arsenal och det är ju ett bra tecken.

Upptäckte nåt nytt flygbolag som heter Nextjet flyger från Östersund till Umeå, Luleå och till Stockholm. Kostar typ 500 kr! Perfekt, eftersom jag tänkt hälsa på lite folk norrut nu i vår! De flyger även Kramfors-Stockholm med jämna mellanrum.
Har även planerat hälsa på i Gävle och Trondheim, men då blir det tåg och Puma. Mycket resa nu, borde egentligen spara stålarna kanske.

Stilbyte.



Har suttit och lekt lite med photoshop såhär på morgonen. Tackar Frodo för hans frisyr och Legolas för hans ansiktsbehåring.
Vad säger ni, är det dags att snagga sig, spara skägg och mustasch? Haha, jag tyckte det blev lite fräckt!
Nu ska jag på stan och köpa en jobbkalender och se om jag hittar nåt för presentkortet på Intersport.
Blev bjuden på middag ikväll också! Sedan spelar United vid 21, så kvällen är färdigplanerad. Hej!

Fortsätter på 2008-prylen

Såg att Liie hade en sån lista som jag sökte förut så jag snor några frågor, hoppas det är lugnt!

Årets beroendebrytning:

Det faktum att jag, när jag flyttade till en egen lägenhet i våras, gick 1 ½ månad utan internet och med SVT 1 & 2 och Tv4 på tvn. Sjukt va? Jag är impad av mig själv och det är nyttigt att veta att jag klarar av det! och jag klarade det utan att ta till flaskan..!

eh..Årets drink:
Dark Angel. typ 6cl Vodka, 6cl Jägermeister, Redbull och is. Nom-nom-nom.

Årets snällaste:
Tjejen i Calais som lät 3 okända killar som hon träffade mitt i natten sova hemma hos henne. Vem gör sånt egentligen? Tack!

Årets TV-kanal:
Russia Today som intervjuade mig och Joel!

Årets musikupptäckt:
Volbeat & Atreyu.

Årets whoa!
Takidanörd som man är tycker jag det är grymt att Curly Sue den här veckan legat på tracks i 50 veckor. Förra rekordet var 26 veckor.

Årets seger:
Niclas vs Försäkringskassan/Arbetsförmedligen.
Allt är såklart en pengafråga. Jag vill ha pengar men de vill inte ge mig. Det här spelet har väl egentligen pågått i flera år och jag har gått på otaliga möten, men nu 2008 har jag tillslut fått dem att spela efter min pipa och jag håvar in stålar. ;)

Årets mest oväntade:
Gubben som med stämbandsapparat sa "Glada Hudik! Hudiksvall!" när han mötte Björn i Amsterdam.

Tack för idag!

OKÅKUÅTTA

Hade nog kunnat jobba idag ändå, eftersom jag känner mig rätt frisk. Men men, nu blev det som det blev. hoppas ingen på jobbet fick slita ont nu idag bara för det här. Anton säger jag är en slacker men jag vet inte.. är jag verkligen det? Ja, det är jag nog.

Har inget speciellt att skriva så jag kan väl berätta en lite kul grej som hände när jag jobbade på OKQ8 Gröngatan. En sur gubbe kom fram till kassan och slängde fram bankomatkortet på disken men sa ingenting. Jag såg att jag hade en obetald tankning på 129,80 kr så jag antog att det var den han skulle betala.

Jag:  -Ja, det blev 130 kr det.
Farbrorn (upprört):   -VA?! Och vart fick du den summan ifrån?!
Jag:   -Ja, du säger ju ingenting så jag antog att du hade tankat.
Farbrorn:   -Jaha, näe jag tänkte tvätta bilen.
Jag:   -Jaha okej, vilken sorts tvätt vill du ha?
Farbrorn:   -Ehh.. jag tar den billigaste.
Jag:   -Allright. (skitnöjd, fixar en tvättlapp) Det blir 130 kr!

Han blev mycket tyst. Han tyckte inte det var lika kul som jag!



 I Annikas badhandduksmössa.

Hockeykväll

Det är paus nu mellan 2a och 3e perioden i VM-finalen. Kanada leder med 2-0. Och domaren favoriserar kanada som vanligt. jag sa det redan innan att det skulle bli såhär. vi snackade tex om när Foppa blev överkörd av niedermayer får några år sedan utan att något hände. idag har Markström har blivit överkörd 4 gånger och det har inte blivit utvisning nån gång. Trots nya hårdare regler om att man inte får röra målvakten. jävla kanada och jävla domare.
Nu dags för tredje.. gah!

Den heter halsspenen. :/

Inget arbete idag alltså. Skönt, det började slita på kroppen, har ju jobbat varje dag sen den 1 januari. Inget jobb imorgon heller och det tycker jag faktiskt är synd eftersom det är röd dag. Tur man har stämplingen att falla tillbaka på. ;)
Svinsnuskigt att prata med den onämnbara uppsvälld i halsen förresten.

Mycket sport på tvn idag annars. Såg en Cristiano Ronaldo-dokumentär på tv4sport förut. Svt har sin årskrönika ikväll och senare inatt är det ju VM-finalen i hockey. Bra dag att vara sjuk på. Heja Sverige!

United vann i FA-cupen igår med 3-0. Inga av målen var speciellt snygga så bjussar på ett snyggt mål från i höstas istället.


16 unika besökare idag. Jag undrar jag om det är pga de där länkarna till vänster som på nåt sätt gjort att ni hittat hit. Ni får inte vara här än.. Jag får tex inte headern att synas i explorer, måste fixa såna saker först!

Godmorgon!

Jag har haft lite ont i halsen i 2 dagar, och idag när jag vaknade hade jag skitont. Kändes som att nåt hade fastnat i halsen som jag ville hosta upp, men det gick inte. Det visade vara den där grejen som rör sig när man snackar. Den har typ dubbel storlek nu. Har aldrig varit med om det här förut, den typ ligger mot bakre tungan hela tiden så det känns som jag vill svälja ner den. brrr. Ringde iaf chefen och sa att jag inte kunde jobba och hon insisterade på att ringa sjukhuset och kolla om det var halsfluss eller början till halsböld (?!).
Så jag lovade henne att jag skulle göra det och fick prata med nån i Odensala. Hon pratade i sin tur med nån läkare och kom fram till att det inte nog var nån fara. avvakta, sug på halstabletter osv.
" sen kan den bli svullen om du ligger och snarkar med öppen mun " sa hon också. mm tack för hjälpen.
så ringa dit gav mig absolut ingenting.

Bloggtankar

Har suttit och funderat på hur jag ska göra med det här med bloggandet. Har ju inte gjort den officiell än, mest beroende på att jag inte bestämt mig om det är skoj eller inte. Hävdar ju själv att en bra blogg ska uppdateras ofta och innehålla mycket bilder så då måste jag ju själv ha det, och det vet jag inte om jag har kapacitet till. Hm hm hm.

Tror att jag fortsätter som jag har börjat ett tag till så får vi se. Ska börja photoshoppa lite igen också så det blir en fin blogg.



Det pratas förresten om fest på onsdag på frösön. Hoppas på det, skulle vara kanon!
Fredrik, Emil och Maria var här igårkväll och drack lite öl (jag drack saft!). Såg Bad Santa, käkade B&J-glass och åt ost&kex som besatta. Fredrik sov på soffan och nu till det sjuka:
Jag vaknade typ kl 0400 av att nån var galen i trappuppgången. Verkligen riktigt jäkla psykiskt galen. Han var förbannad på nån som hade låst in sig i sin lägenheten och han bankade och slog på dörrn och skrek KOM UT DIN JÄVEL typ. inte en gång utan hela tiden. tillslut gick han ut på vägen utanför. det hördes ändå att han gormade och då har jag ändå inte min lägenhet mot vägen utan mot baksidan av hyreshuset. det lät som att han skulle döda nån och slå sönder allt i sin väg. Sjukt.

Nåja, ska lägga mig nu. Skulle varit bärhjälp åt Annika imorrn innan jobbet, men jag behövdes inte så det blir sovmorgon!

Ciao!

Arbeit und Arbeit

Andra jobbdagen på det nya året avklarad. Är rätt lungt och skönt på macken, antar att folk inte vaknat till efter nyårsfirandet. Jobb med Maria ikväll och Annika igår, riktigt skönt! Surr och allmänt trevligt. Kör 10 till 18-pass både lördag och söndag. Ska bli kul att träffa Mats imorrn och höra hur han glidit igenom julhelgen. Han brukar göra det. Glida.


       Maria & Mats

Nyårsfirandet

Blev nyktert. Var chaffis eftersom jag skulle åka hem till Ösd och jobba på nyårsdan. Hade rätt skoj i alla fall, träffade de jag ville träffa. Orre hade fest i Nyland och det var bra människor där!

       Liboll och jag                  Björnta          Dj Bobban, Ida & Limpan    Ida 2 och Joss          Värdarna

Roligaste var väl ändå Jimmy som fixade och trixade tills han fick dit massa tjejer och det slutade bra för honom. Way to go!

Gott nytt år!

Inleder med nån slags sammanfattning av 2008 tänkte jag!

Årets citat:

"Alltså.. Ett ex betyder ju mer än ens syster.."
- Fredrik filosoferar.

"Dont drink so much tonight buddy, so that thing wont happen again."
-Spinky i Prag fyrar av årets burn till en oförberedd herre. :)

Joel när vi väntar på att självutlösarn ska ta en gruppbild på oss i Haffelekarspitze:
"Testa Sudden, om du hinner ta fram kuken och stoppa tillbaka den."

Björn: "Then I went to some wierd club where they played like acid house music. It was the strangest thing i have ever heard.
Becky: "What, kinda like Pink Floyd?"

Årets Konsert
:
Bruce Springsteen i Düsseldorf eller Winnerbäck i Östersund..



Årets mest lyssnade låt:

Radio Nowhere med Springsteen på euroluffen eller Lady Gaga - Just Dance med Fredrik.

Årets mest sedda film:
Superbad, en sisådär 10 gånger.

Årets Bilder:

Pettssonröven-bilden får inte läggas upp av pga ägaren, annars hade varit självskriven.

Årets Idiot:
Servitören i Budapest som mer eller mindre sabbade hela Budapest

Årets Skönaste lirare:
Mike Hnyda (Walesare vi träffade i Berlin. Hur skön som helst. Bjöd på öl och garvade hela tiden) eller Zlatko som kastade ut flaskor genom tågfönstret, körde med värdinnorna och spottade på golvet i tåget. Som en rolig morfar lixom.


Årets Kväll:
Måste nog vara kvällen när jag hade fest och Joel, Anton, Jurgen var där och även Maria och Fredrik. Precis när jag började komma igång och partystämningen var på topp ringer syrran och berättar att jag blivit morbror. Kunde lixom inte passat bättre!


Bästa Match:
Champions Leauge-finalen! Olearys, Marre, Straffmissar, Jackan på - Terrys miss - Jackan av, Segerkaos, Promenad hem i regnet.

Värsta Match:
Sverige - Ryssland. Vilken fest det hade blivit i Innsbrück. Ryssjävlar.

Tråkigaste Miss:

Lördagen på Yran. Hellström och massa annat stog på schemat. Jag lyckades inte bara att dricka ikapp de andra, jag utklassade dem och fick stappla hemåt igen.

Roligaste Miss:
En förvånad biografpublik i London fick se 3 svenska killar komma in en timme sent in i filmen, sätta sig, käka upp allt de hade med sig (godis, nachos, fan vet allt.) och sedan gå ut igen innan filmen var slut.
Förklaringen lyder tidsskillnad, flera visningar av filmen, trötthet osv. Nåväl. Väldigt kul.

RSS 2.0
Test