Rebel without a cause.

Blev en väldigt het diskussion med chefen idag över lappen jag satt upp igår. Vi höll säkert på i 40 minuter. Jag tyckte att hon skulle skärpa sig och bli lättare att få tag på på helger och kvällar, medan hon tyckte att man inte skulle behöva ringa henne. Klarade man inte av att jobba utan att ringa så skulle man inte jobba där överhuvudtaget. Jag sa att hon fått en jobbtelefon just pga av att hon ska finnas till hands. Sådär gick snacket.
Jag tyckte att vi skulle boka in ett personalmöte eftersom det inte bara var jag som tyckte såhär, men det ville inte hon. Så det blev jag som fick ta smällen, men det var jag beredd på, så det var inga problem. jag har ju rätt. och jag tyckte jag vann diskussionen.

Imorrn blir det bodaborg. ska försöka ta lite bilder. kanske. jobb 10-14 med määts och sen dit till multichallengehuset.. (blev inget torpshammar-bodaborg). efteråt skulle vi bli bjudna på mat på jackrabbit.

nu ska jag kika på Bron över floden Kwai (eller var det Kuwait, limpy?). Den ska iaf vara rätt bra! Ciao!



OLW



Åt såna här igår. Gillade.

Imorrn blir det Bodaborg. Dock blir det här i stan, och jag tycker att vi lika gärna kan hoppa över det. Men nu får vi iallafall middag efteråt och det är ju schysst. men hade hellre åkt till torpshammar och testat det bodaborget eftersom det ska vara bättre. nåväl.

skrev en sur lapp till chefen igårkväll där det stog att hon får skärpa sig när det gäller att svara i telefon på kvällar och helger. har varit ett allmänt missnöje om det på jobbet på senaste tiden, och igår behövde jag få tag på nån och jag ringde 5 olika nummer utan att nån svarade. blir spännande att komma till jobbet idag och höra reaktionerna. hon lär inte gilla det.

Skype

Jag vet inte vad det är med Olearys här i stan. Maten och allt det är hur bra som helst, men det alltid nånting som blir fel. Nu i tisdags var det notan som inte stämde. Alltid nånting på det där stället. Fel mat. Dåligt bemötande. Uppfuckade notor osv. Har inga bra erfarenheter därifrån. Klart att det kan bli fel i beställningar och så men inte varenda gång som det varit nu de senaste 4 gångerna. Men maten var grymt bra, åt kycklingfilé med potatisgratäng. Dock var jag chaufför så det blev fanta till. De andra 5 personerna drack öl. Fick smaka och vips ångrade jag mig att jag körde.
Mållös match men den var riktigt underhållande och united har en rätt bra chans inför returmatchen.

Skypade lite med kramfors imorse. bestämde lite inför kusinens bröllop om 3 veckor då alla kommer upp hit. är ledig just den helgen som tur är! föräldrarna skulle bo på nåt vandrarhem och syrran, jimps och claes ska bo hos mig. kul!



Har även rensat i garderoberna idag och fixat med alla papper. bra niclas! nu ska jag laga lite mat innan jag kör igång med 6-dagars arbete igen.

Clash of the titans!



Hetaste åttondelsmötet på flera år har det kallats och jag börjar bli nervös.
Evra vs Maicon
Rio vs Zlatan
Sir Alex vs Mourinho
Carrick-Scholes vs Cambiasso-Zanetti
Ronaldo vs Maxwell.
Jag vs Fredrik.

United har stora problem i backlinjen. Brown, Evans, Rafael, Nemanja, Neville, Oshea är inte tillgängliga. Finns typ inga backar förutom Rio och Evra..
Båda lagen leder sina serier och båda har strålande form. United har inte förlorat sen början på november och Inter har 7 raka utan förlust.

Blir lite OKQ8-sittning med folk från alla tre mackarna. Bland annat cheferna från Rådhusgatan och Gröngatan. Hade inte mage att fråga min chef Karin dock.

Unitedtröja på. Snart kommer Fredrik så vi hinner köra lite fifa innan. Han är ju Interfan så det blir nog dom lagen på tvspel också har jag en känsla av.

Städning



Steg upp halv 7 för att åka och lämna bilen på verkstan. fredrik och micke var här till 4 imorse. riktigt jobbigt att stiga upp men värt förhoppningsvis. skulle få tillbaka den nästa vecka.
nu städar jag. och tvättar. lite av en fixardag. betalat alla räkningar och sånt även.
ska boka bord på olearys ikväll till championsleauge-matchen. zlatan vs united. ska bli riktigt spännande.. se den!

Yo!

det blev ingen inflyttningsfest på frösön ikväll. men det kanske var lika bra eftersom jag måste lämna in bilen kl 0700 imorgonbitti. pratade med gubben idag och jag skulle få pengarna sedan när jag visste exakt hur mycket det skulle kosta. det är jobbigt att prata med honom eftersom det låter som att han håller på att dö vilken sekund som helst. :/
festen skulle bli den 6 mars istället.

nu måste jag äta. ska laga kyckling med mangoraja.

Karlsson

Fest igår. Mycket folk och bra med försäljning i baren (tyvärr blev fredrik av med alla stålar på nåt sätt på krogen sedan). Det fanns iallafall bål och en massa sprit. Födelsedagsbarnet Karlsson (nedan) hade ordnat pizza åt alla och det var väldigt gott. Hade ganska kul, men jag tror att han nog hade roligast av alla. och det var lite det som var det viktigaste.



idag har det bara blivit fotboll. både tvspel och tv. inter vann över bologna och united vann över blackburn på riktigt och i den virtuella världen vann united hela tiden. 10-0 och 7-1 var de största sifforna. idag.

imorrn blir det arbete. chefen behövde mig, så så mycket för den ledigheten. nåja det funkar nog.


tro hur länge det här klippet finns kvar? jag testar.

Ams

Hej!

united vann igår. 3-0. var inget snack om saken. försvaret var lika bra som alltid och släppte knappt till en målchans. rooney och evra tillbaka från skador precis i tid till intermatchen på tisdag.
efter matchen kom micke och fredrik över och spelade nintendo och slappade. rätt skönt. lite surr om festen imorrn som kommer bli grym! kanske blir bad och relax innan, vi får se.

nu möte på arbetsförmedlingen.

ha det bra!

//Niclas

Baren








Disco Dancing!

Har gjort stan idag med fredrik och ordnat massa inför festen på fredag. jag supportade lite ekonomiskt och bjöd han på några blacklights och lunchen på shanghairesturangen. jag köpte en luftpump till madrassen eftersom den förra gick sönder senast. och en kudde till soffan blev det också, när jag lix var på jysk.
Efter stan åkte vi till hem till honom och fixade lite med ljus och sånt. och hängde upp en discokula i baren.
börjar bli riktigt pepp inför fredag! kommer bli kanon.
och eventuellt ska määts ha inflyttningsfest/namnsdagsfest på måndag! mycket nu!

nu ska jag iväg på personalmöte! sen hem och se united-fulham!

hej!

på väg uppåt.

igår på jobbet var det riktigt illa. som tur var var tompa snäll och tog mycket kassa så jag slapp snora på kunderna. och sen jobbade jag med määts på kvällen och vi chillade rätt bra. roligast var när en av favoritkunderna var inne och köpte lösgodis.
"hur mycket är det här?" sa hon och sträckte fram påsen.
"hm.. 4.6 hekto ungefär" sa jag och flinade.
det VAR 4.6 hekto. jag blev mäkta imponerad av mig själv.

kom hem och beställde kläder för 900 spänn. en tröja och ett par riktigt snygga shorts. dyrt, men tyckte jag förtjänade det eftersom jag har varit sjuk och jag har lite cash på väg in efter lite skumma affärer. förhoppningsvis hinner jag få kläderna innan karlssons 'going away & 22års-fest" på fredag. på tal om det måste jag fixa med presenterna till karlsson idag.. kanske imorrn funkar också. vi ska bland annat ge honom en spritmelon. vet inte om han gillar frukt, men vet att han är glad i spriten så det funkar nog.

och peace and love lockar väldigt mycket nu. mötley crue, hellström, winnerbäck, volbeat. men vart ligger borlänge egentligen?

idag mår jag iallafall bättre! kanske är helt frisk imorgon. hoppas!
avslutar med en skön låt som jag fick för mig att lära mig helt utantill när jag gick på gymnasiet. Bubba!

Smile like you mean it

Har inte riktigt haft tid med det här i helgen. Efter jobbet igår for jag bara hem och fräshade upp mig innan jag gick till emil för middag. Eftersom jag var (och fortfarande är) väldigt sjuk så tänkte jag vara chaufför om de skulle ut på krogen men det gick inte för sig. skulle jag inte dricka skulle jag inte få mat. jävla rävsax. :) men älg var jättegott så det var lätt värt det. drack på rätt bra där och spelade malarky och grejer.
taxiresan in på stan var väldigt rolig. åkte med nåt nytt bolag som hade en anställd och två (!) bilar. han svor högt "det var då ett jävla ringade!" varje gång telefonen hans ringde.
det var lång kö på G3 så vi gick ner till eventhuset. där det var väldigt dött istället. utanför fanns endast en person och det var en vakt som stog och pratade i telefon, så vi gick bara in.
"Stopp. Ni får ställa er i kön!" sa vakten.
"Vilken kö?" undrade emil.
vi 5 fick i alla fall bilda en egen kö. han kollade inte ens leg så det var väldigt konstigt alltsammans.
garderoben kostade 50 kr, mitt livs sämst spenderade 50-lapp, eftersom vi var där i 5 minuter. varför har de 23årsgräns när G3 har 23. borde köra 18 så att de får lite människor dit.
josse hade smsat tidigare och ville att vi skulle komma på news så jag och fredrik gick dit. var väldigt trevligt. nisse och emil burman var där också!
yada-yada-yada.
jag hade ont i huvudet imorse och det var ingen lek att åka och jobba. och förkylningen blev faktiskt inte bättre av alkoholen.

jäkla snorande. nu ska jag kurera mig..
godnatt.

Zzz..

Godmorgon!

Jag är fortfarande ruggigt sliten. Var nyss ut och satte i motorvärmarn och det var första gången jag var ut genom dörrn sen i onsdags. Tänker ta det lugnt idag på jobbet för en gång skull.. eehehe. Middagen ikväll slipper jag iallafall ordna själv! Emil och micke skulle äta älgkött och frågade om jag hade lust att komma förbi. har inte prövat det förut men det sägs vara rätt gott så det ska bli intressant.
Nä, nu ska jag vila lite..

ajustde. Grattis på allahjärtansdag! :)

the drugs dont work



kolla vad jag har kommit över. utan kostnad! massa gamla nintendospel! bland annat bubblebobble och little nemo the dream master. har haft dom hemma i ett par dagar nu men jag har varit så jäkla risig att jag inte ens orkat spela tv-spel. och ni tjejer snackar om att föda barn.
känner mig iaf lite piggare idag så förhoppningsvis kan jag jobba imorgon. tyvärr blir det nog ingen håkan hellström imorrnkväll. blir för slitigt att först jobba 10-18 och sen konsert och sen jobba 10-18 på söndag. nu orkar jag ju knappt tvätta mig.

:(

nu är jag sjuk. ont i hela kroppen och feber. mår riktigt risigt. vet inte om det är ett tecken på att man inte ska gå ut och gå.
sjukskrev mig iallafall från jobbet ikväll och kanske även imorgon..
Zzzz..

The boy does nothing.

Gårdagskvällen spenderades på jobbet sedan en kollega blivit hotad. 3 killar hade varit inne och betett sig som svin och sagt massa saker till henne.. j*vla idioter. jag sällskapade iallafall kvar där till stängning så na slapp vara själv.
Nu ska jag ta en promenad och säga hej till maria och sen hämta en påse med spel hos fredrik. Vädret är hur bra som helst idag också!
marcus ville på relaxen nån dag innan han åker hem så det är inte omöjligt att det blir så senare idag. ska höra vad han säger. hursomhelst blir det iallafall fotbollskväll med sverige-österrike och sen england-spanien ikväll. kanske nån öl, men tror jag ska hoppa över det.

nån som läste om roliga läktarsånger i aftonbladet?
Their sisters are their mothers.
Their fathers are their brothers.
They like to fuck each other
They’re the Hudders family

Bradford Citys fans hälsar Huddersfields fans välkomna

Mmmax2

Fick otroligt oväntat besök av en gammal vän igår. Hon mår inte så bra just nu, men det var jättekul att se henne och veta att hon lever. Hade inte hört av eller sett röken av henne på två månader och igår fick jag reda på varför. Var nyttigt..

Imorse blev jag väckt av OKQ8 som ville att jag skulle jobba. jag förstog redan igår att de skulle fråga. Men eftersom de inte frågade igår redan, hade jag bestämt att jag tackar nej om de ringer på morgonen och vill ha dit mig. Och jag ställer ju upp alltid annars så nån måtta får det vara tyckte jag.
Nu fick jag ju träffa anton som planerat och det blev Max idag igen. till mitt försvar åt jag inte en meny utan bara hamburgarn.


titta vilken rolig funktion jag hittade i mitt webcamprogram. det blir skitmånga mig! kul!


gårdagens bästa nyhet var förresten "gynning ut -fröling in". ;)
nu, disk.


Mmmax.

Ska snart skjutsa göteborgarna till tåget. men först skulle dom på Max och det blir väl att man äter med dom. fast jag inte har nån speciell lust, men orkar inte laga mat idag.
och anton ville luncha med mig imorrn och jag vet ju hur det brukar sluta. killen heter ju i princip 'burgare' i mellannamn.
försöker övertala honom att haka på på hellström på lördag, men vet inte hur det går riktigt..

Tarzan Boy

sitter och diggar tarzan boy med baltimora. berättade det för anton och vips kom snacket in på turtles. "Splinter" måste vara det häftigaste smeknamnet ever. Det kan ni börja kalla mig.

united vann igen. 1-0. 13 raka utan insläppt mål. Nu bäst genom alla tider i hela britannien. sjukt bra. nu har dom 2 raka hemmamatcher mot fulham och blackburn. borde gå att förlänga sviten om allt vill sig väl.

åkte på att arbeta imorgon, så det blir till att stiga upp tidigt eftersom jag måste till plåtfixarn med bilen innan. gah.
nu blir det film, filt och skagenmacka. ciao!

Mer o mer o mer.

Snöhelvete.

Tryck play och läs.


Är less på vintern. Bor ju i fel landsdel, jag vet det. Har snöat i 3 dagar i rad nu. Ingen skottar på parkeringen heller så man måste pulsa fram och tillbaka till bilen. Som är för låg för snö. Så nu har jag sett att det börjat läcka olja från nånstans. Hissade upp den igår i gördetsjälv-hallen men hittade ingen oljeläcka. Kanske lite beroende på att det var ett el-fel i GDSn så jag fick stå i mörkret med ficklampa. Sen for jag till festen hos fredrik. försökte låsa bilen 2 gånger och hann inte mer än in, så gick larmet igång (pga kyla/snö i dörrn tror jag). Så det var bara åka tillbaka till OK och lämna bilen därinne över natten och gå tillbaka i snön. Med håliga jeans. I samma håliga jeans gick jag hem sen på natten och snön vräkte ner som aldrig förr.

Imorse var annika en ängel och skjutsade mig till bilen så jag slapp gå dit iaf. åkte en sväng på wargen och sen när jag kom hem blev det samma visa med larmet. det värsta är att den inte börjar tjuta förrän man kommer in och har tagit av sig alla lager med kläder.




West Ham - United kl 1700
Heja Edwin!


The darkest day

Har jobbat hela dan idag. Var en rätt kul dag.. Var en sväng till bilplåtscenter och fick lite prisuppgifter på lackskadan. Träffade 82-årige Folke på lunchen och bestämde lite hur vi skulle göra med betalningen. Jag var så jävla förbannad på honom. Oj vad jag skällde. Slaget ångrar jag lite. Nä, men han verkade vara som en snäll morfar och det var inga problem alls. Ska boka tid på måndag och kanske även fixa rost på bakskärmarna när jag lix har den inlämnad.
Dock har den jävlats med mig ikväll. Larmet börjar tjuta hela tiden. Bilen tror att dörrn är öppen när det egentligen är nåt som frusit i dörrn. Så nu står det en puma upforgrabs här på baksida inatt. :/

Määts kom in och plockade ner lappen idag. Han hade glömt det sist. Skämtet gick hem hos alla som läste det, så jag är väldigt nöjd. Förhoppningsvis blir 'Määts' nya smeknamnet och då har jag ju verkligen lyckats nånstans. de flesta fattade direkt att det var mitt påhitt. fast verkstads-janne undrade om mats var sjuk i huvudet hela förmiddagen och gick runt och frågade om han menade allvar. när det tillslut kom fram att det var jag som låg bakom så tyckte han att det var jag som var sjuk som kom på en sån idé. :)




För övrigt är den 6e februari en svart dag i man uniteds historia. det är 51 år sedan idag deras plan kraschade i münchen och 23 människor avled, bl.a. 8 ordinarie spelare i united.





suck..

happ, lagom kul när man kom till bilen idag som stog parkerad på körfältet.. lapp på rutan och skador på bakskärmen. var en gammal farbror som hade backat utan att kolla bakåt. varför kan inte folk köra bil ordentligt? ska träffa honom imorgon så får vi se vad som händer. tur han var ärlig och inte bara stack iaf. blir nog bara omlackering, men ändå jobbigt.


för övrigt fyller cristiano ronaldo och carlos tevez år idag. congrats.

lite bloggfix

det verkar som att de har plockat bort kalenderfunktionen. så jag fick fixa att om man nu trycker på tex januari i menyn kan man läsa alla inlägg jag skrivit. inte som jag ville ha det, men ändå bättre än förut då man bara kunde läsa de 20 senaste typ.

de for till åre idag iaf och stannar till lördag. jag jobbar ju imorgon så det funkar inte riktigt. kanske blir partaj på lördagkväll?
nu fika, innan jag ska ut och promenera med annikan. tänkte hämta bilen osv.

Galet.

Ja.. vart ska man börja. Var väldigt trevligt bad. typ som paradisbadet i övik fast schysstare.. hade utomhusgrejen och rutschkanorna fast spaavdelningen var mycket bättre. och allt för 110 kr. rekommenderas. fast jag har blodiga armbågar efter turborutschkanan. den var inget skämt. får väl fixa bilder på armbågarna sedan.

sen åkte vi på systemet där jag knappt höll på att få köpa eftersom marcus inte är 20 och inte hade leg med sig men jag charmade mig ur det. köpte en absolutvodka 5-pack och åkte hem och sänkte två småflaskor i fredriks akvarium för prydnad. sen kom de andra tre dit (fredrik, flanders och tapper) som hade varit på coop och handlat tacosgrejer. lagade mat och började dricka. fler folk kom dit. lekte skoj partylek hela kvällen som involverade balkongklättring, poker, toplesshet, utpressning osv. väldigt lyckad fest. ;) tillslut kom nån granne dit och sa till så då bestämde vi oss för att gå på krogen. tyvärr gick all min energi åt till att bära fredrik och marcus så jag blev svintrött och satt mest och gäspade på olearys kändes det som. kvällen slutade sjutk. vi skulle träffa karlsson. men en av oss (en lågoddsare) hamnade på fel sida lagen igen och det blev ingen karlsson den här kvällen. då har jag nog inte sagt för mycket här på bloggen. sjukt hursomhelst. och ganska kul också.

imorrnbitti ska de åka till åre. jag hoppar nog över eftersom jag ska jobba på fredag. troligen blir det inget att de struntar i det, precis som imorse, pga bakishet.

nä. väldigt trött. godnatt.

Bad!

Idag ska Niclas bada.

Var en sväng på fest nykter igår efter jobbet där jag och flanders bestämde oss för att bada på storsjöbadet idag. fredrik, daeg och tapper skulle till åre och åka skidor men det ville inte vi.. men nu fick jag höra att alla ska med och bada eftersom de var för bakis för att åka till åre. vilken otrolig lågoddsare.

så lite rutchkanor, bubbelpool, tacos och sen fest. hur bra låter inte det?


Höll på glömma!

Föräldrarna har sin 30-åriga bröllopsdag idag! Pärlbröllop! Så stöter ni på dom kan ni ju säga grattis. Vi har ordnat så de får äta trerätters på Hornöberget ikväll, hoppas det blir kanon. Ska på tal om det flytta pengar till syrran nu innan jag glömmer..

Nåväl, Grattis Sundström:are!

Symmetri och städning

Såhär hade jag sett ut om höger ansiktshalva hade varit exakt likadan som vänster.


Annars så ska jag ta en städdag och greja på lite hemma. och tvätta. och ska få ner min jullampa i fönstret. Tror det blir lite springsteen i bakgrunden idag.
Sen ska jag på stan och se om jag hittar en matta till fredriks balkong och några glas till baren. Blev jävulskt fint där alltså! Partaj och invigning imorgon. Kul.

Folk gick omkring och sa "Määts" för sig själva hela dan igår på jobbet. Trots att Mats inte ens var där. Det kommer ju bli nya smeknamnet oavsett om han vill det eller ej. :)

Funny guy

Jag ser mig själv som en mästare på practial jokes. Den här lappen skrev jag på jobbet idag. Tycker det är rätt kul. :)



Nu ska jag se sista kvarten av Pool-Chelsea och sen bli bjuden på mat!

12!

Edwin höll nollan idag igen och united vann sin 7 raka seger och 12e raka utan att släppa in mål. och det är rekord genom tiderna. grymt!
var och hjälpte freddie möblera om i lägenheten efter matchen. han hade köpt en bar idag så vi höll på greja med den. kommer bli riktigt häftigt när allt är klart! han fick låna min absolut vodka-skylt och lite grejer.




åsså fick jag syn på den här när jag kom dit idag:

- vafan är det där?!
- det är min skyltdocka.
- jaha.


jag och mattan roades av en dum lek igår på jobbet. får man jämna pengar av kunden brukar jag säga nåt i stil med "jämna stålar" eller "jämna pengar". har även hört "jämt skägg" eller "jämna pistoler". leken var att hitta på så skumt uttryck som möjligt och komma undan med det. jag hävdar att du i princip kan säga vadsomhelst som tex "jämna kameler", "jämna rabarber" eller "jämna vapenvägrare". så får man jobbdagarna att gå här i jämtland.

för övrigt så laddar jag nu inför barinvigning på onsdag med daeg och karlsson och några till..!

RSS 2.0
Test